News

Soil Best is happy to keep you informed. Activities, new developments, and any other relevant news can be found on this page.

Het boek Mycorrhizaschimmels, sleutelfactor van duurzame landbouw en natuur, met Dr. Ir. Jacqueline Baar als eerste auteur, is nog beschikbaar!

Wil je meer weten over mycorrhizaschimmels? En hoe je deze bodemschimmels kunt toepassen met praktijkervaringen in Nederland en Belgiƫ, dan kun je dat lezen in het boek Mycorrhizaschimmels. Dit boek is uitgegeven door de KNNV-uitgeverij. ISBN 9789050112772.

Read more

Topbodem, Akkerwijzer

Het is alweer bijna eind augustus. De wintertarwe, wintergerst en winterrogge worden binnenkort weer gezaaid. De tijd van voorbereiding lijkt dan ook aangebroken.

Read more

Topbodem, Akkerwijzer

BioMyPro-NemC is een duurzaam product met natuurlijke stoffen. Chitine is de hoofdcomponent. De overige natuurlijke stoffen versterken de werking van de chitine. BioMyPro-NemC valt onder de meststoffen en kan zowel over de bodem als over de gewassen worden gespoten.

Read more

Webinar Biokennisweek 2021: Meer doen met bodemleven: Van producten naar teeltstrategie

Er komen steeds meer producten op de markt om het bodemleven te stimuleren en te herstellen. Maar, hoe weten we welke producten het beste kunnen worden toegepast? Wil je daarover meer kennis op doen, volg dan dit webinar.

Read more

Soil Best in the news: Every tree should be planted with mycorrhizal fungi.

Mycorrhizal fungi are essential for tree growth and beneficial to the climate. You can read exactly how that works in the article in Boomzorg.

Read more